Anbefalinger

Ris/ros sendes til min mail: helene@baggerfoto.dk


Navn Kommentar
Sandra & Christian Helene er engageret i sit arbejde, professionel, sød og imødekommende og har en evne til at tage de mest fantastiske billeder. Vi er yderst tilfredse med billederne fra vores bryllup, og kan kun anbefale Helene.
Redaktør Henriette Stevnhøj Socialstyrelsen har i forbindelse med udvikling og udgivelse af nyt blad på handicapområdet - INKL.handicap og socialpsykiatri - brugt Helene Bagger som fotograf og sparringspartner. Helene har vist, at hun tænker kreativt, tager ansvar og følger tingene til dørs. Hun har sans for kvalitet og flair for at finde holdbare løsninger, som betød, at vi fik lavet et blad med en prioriteret og flot billedside, som vi er meget tilfredse med. Helene er tilmed en behagelig og veloplagt kollega, som har vist sig at have et ganske særligt godt tag på målgruppen inden for handicapområdet, Socialstyrelsen beskæftiger sig med. Helenes resultat kan ses på: www.inkl.nu
Monica Helene har en fantastisk evne til at få én til at slappe af foran kameraet. Hun sikrer ro og god stemning - og billeder som afspejler den virkelighed, som kameraets linse er rettet mod. Jeg har været fuldt ud tilfreds med mit samarbejde med Helene.
Marlene Grøftehauge Helene Bagger er sød, nem og fleksibel at samarbejde med. Og så tager hun nogle lækre billeder, hvor hun fanger mennesker meget smukt. Vælger du Helene Bagger, bliver du ikke skuffet - hverken faglig eller personligt!
  • Almene boligdage i Aarhus 2017 19.11.2017 Har været fotograf 2 dage på Boligernes Landsforenings kongres i Aarhus. Programmet var med bl.a besøg af Mette Frederiksen og borgmester Jacob Bundsgaard - se mere på www.fagbladetboligen.dk
  • Journalist Irene Nørgaard starter ny virksomhed www.biografi.dk 20.04.2016 Sidste Nyt: Irene Nørgaard fra TV2 er gået solo og starter nyt firma www.Biografi.dk - få fortalt din historie til dig selv, dine børn og børnebørn.
  • Skills i Fredericia 04.02.2016
  • Gør en forskel for andre 20.02.2015 Jeg har været så heldig at skulle lave en opgave for Ældre Sagen omkring det at gøre en forskel og hjælpe andre. I den forbindelse besøgte jeg Bo som er så heldig at få besøg af Henry som hjælper ham med at få ryddet op.

Telefon: 23 68 19 68
Email: helene@baggerfoto.dk
Aarhus, Denmark
Stickelbergs Bureau
BaggerFoto on Facebook

Programmeret og hosted af nordicweb