Bøger

"Når Danmark flytter"
Jeg har været med til at lave to meget spændende bøger for AS3 - den ene bog "Når Danmark flytter" hvor jeg har været rundt på en del danske større virksomheder. Den anden for AS3 som handler om en værdig opsigelse -hvor jeg har været rundt i hele Danmark.

Det er helt fantastisk at være med til at ide udvikle billeder til bøger, plus få ret fri hænder til at lave nogle lidt anderledes portrætter frem for de helt tradiionelle.

"Det andet Århus"
Det sidste bog/projekt har været for det Bolig sociale fællesskab i Århus "Det andet Århus" - hvor jeg har været rundt til ti bolig foreninger og lave billeder omkring fællesskaber i boligforeninger.

Det blev også til en fotoudstilling i Rådhus Hallen i Århus.

"Først og fremmest menneske"
Jeg har taget alle billederne til bogen, journalist Bodil Jensen har skrevet - Peoples Press har stået for udgivelsen. 

"Først og fremmest menneske"
- ny bog om mennesker med muskelsvind  www.muskelsvindfonden.dk

"Vrede er mit mellemnavn"
Jeg har lavet billedernetil Lisbeth Zornig Andersens første bog - Vrede er mit mellemnavn. Jeg jar netop også lavet billederne til hendes nye bog som udkommer i foråret -plus været med hende rundt på reportage til bogen.

Klik her for at se mere om hendes bog

Anmeldelse

"Fem ud af seks stjerner" - Danske Kommuner Nyhedsmagasin - 2. feb.2012

Mangler du en fotograf til en bog, er du altid velkommen til at ringe for at snakke ideer og hører om mine erfaringer.

Kontakt Bagger Foto ang billeder til bøger

  • Almene boligdage i Aarhus 2017 19.11.2017 Har været fotograf 2 dage på Boligernes Landsforenings kongres i Aarhus. Programmet var med bl.a besøg af Mette Frederiksen og borgmester Jacob Bundsgaard - se mere på www.fagbladetboligen.dk
  • Journalist Irene Nørgaard starter ny virksomhed www.biografi.dk 20.04.2016 Sidste Nyt: Irene Nørgaard fra TV2 er gået solo og starter nyt firma www.Biografi.dk - få fortalt din historie til dig selv, dine børn og børnebørn.
  • Skills i Fredericia 04.02.2016
  • Gør en forskel for andre 20.02.2015 Jeg har været så heldig at skulle lave en opgave for Ældre Sagen omkring det at gøre en forskel og hjælpe andre. I den forbindelse besøgte jeg Bo som er så heldig at få besøg af Henry som hjælper ham med at få ryddet op.

Telefon: 23 68 19 68
Email: helene@baggerfoto.dk
Aarhus, Denmark
Stickelbergs Bureau
BaggerFoto on Facebook

Programmeret og hosted af nordicweb