Projekter

Jeg har lavet en del længerevarende projekter gennem tiden. Her kan jeg blandt andet nævne en skildring af livet på institutionen Sølund i Skanderborg, pigen Louises genoptræning på Hammel Neurocenter efter en alvorlig rideulykke og to bøger for AS3 - "Når Danmark flytter" og "En værdig opsigelse".
Mit seneste bogprojekt var "Det andet Århus" for Det Boligsociale Fællessekretariat. Projektet resulterede også i en fotoudstilling i Rådhushallen i Aarhus.

Fotograf på skolerådsavisen. Se artiklen som PDF-fil her.

Kontakt Bagger Foto ang billeder til projekter

  • Almene boligdage i Aarhus 2017 19.11.2017 Har været fotograf 2 dage på Boligernes Landsforenings kongres i Aarhus. Programmet var med bl.a besøg af Mette Frederiksen og borgmester Jacob Bundsgaard - se mere på www.fagbladetboligen.dk
  • Journalist Irene Nørgaard starter ny virksomhed www.biografi.dk 20.04.2016 Sidste Nyt: Irene Nørgaard fra TV2 er gået solo og starter nyt firma www.Biografi.dk - få fortalt din historie til dig selv, dine børn og børnebørn.
  • Skills i Fredericia 04.02.2016
  • Gør en forskel for andre 20.02.2015 Jeg har været så heldig at skulle lave en opgave for Ældre Sagen omkring det at gøre en forskel og hjælpe andre. I den forbindelse besøgte jeg Bo som er så heldig at få besøg af Henry som hjælper ham med at få ryddet op.

Telefon: 23 68 19 68
Email: helene@baggerfoto.dk
Aarhus, Denmark
Stickelbergs Bureau
BaggerFoto on Facebook

Programmeret og hosted af nordicweb