Portrætter

Jeg holder meget af at lave portrætter, da det virkelig kræver indlevelse, overtalelse og fantasi at få en persons indre udtrykt i det øjebliksbillede, et fotografi jo er.
Jeg har også gjort en del i erhvervsportrætter - gerne de lidt anderledes - de sidste år.
Også familieportrætter holder jeg meget af. Her arbejder jeg faktisk med en blanding af portræt og reportage, så der bliver et godt spil mellem familiens medlemmer.

Kontakt Bagger Foto ang billeder til protrætter

  • Almene boligdage i Aarhus 2017 19.11.2017 Har været fotograf 2 dage på Boligernes Landsforenings kongres i Aarhus. Programmet var med bl.a besøg af Mette Frederiksen og borgmester Jacob Bundsgaard - se mere på www.fagbladetboligen.dk
  • Journalist Irene Nørgaard starter ny virksomhed www.biografi.dk 20.04.2016 Sidste Nyt: Irene Nørgaard fra TV2 er gået solo og starter nyt firma www.Biografi.dk - få fortalt din historie til dig selv, dine børn og børnebørn.
  • Skills i Fredericia 04.02.2016
  • Gør en forskel for andre 20.02.2015 Jeg har været så heldig at skulle lave en opgave for Ældre Sagen omkring det at gøre en forskel og hjælpe andre. I den forbindelse besøgte jeg Bo som er så heldig at få besøg af Henry som hjælper ham med at få ryddet op.

Telefon: 23 68 19 68
Email: helene@baggerfoto.dk
Aarhus, Denmark
Stickelbergs Bureau
BaggerFoto on Facebook

Programmeret og hosted af nordicweb