Bryllup

Jeg elsker at fotografere bryllupper. Det er skønne og dejligt nærværende billeder, man kan lave, når kærligheden får ring på.
Jeg kommer som regel, inden vielsen går i gang, tager billeder af den nervøse brudgom, og billeder mens bruden gør sig klar sammen med sin far. Herefter reportage når I kommer ud, og så ellers billeder af jer, familien, gæsterne og alt det andet udenfor kirken eller vi kører i skoven el til stranden eller hvad i ønsker!
Pris fra kr. 4.500,- for foto før, efter og familiebilleder. I får en cd med alle billederne, så I selv kan printe lige så mange, I vil.

Fra kr. 8000,- Heldags fotografering frem til middagen. Her får I også en cd med alle skud.

- eller få lavet flotte portrætter til morgengave.

Kontakt Bagger Foto ang billeder til dit bryllup

 

  • Almene boligdage i Aarhus 2017 19.11.2017 Har været fotograf 2 dage på Boligernes Landsforenings kongres i Aarhus. Programmet var med bl.a besøg af Mette Frederiksen og borgmester Jacob Bundsgaard - se mere på www.fagbladetboligen.dk
  • Journalist Irene Nørgaard starter ny virksomhed www.biografi.dk 20.04.2016 Sidste Nyt: Irene Nørgaard fra TV2 er gået solo og starter nyt firma www.Biografi.dk - få fortalt din historie til dig selv, dine børn og børnebørn.
  • Skills i Fredericia 04.02.2016
  • Gør en forskel for andre 20.02.2015 Jeg har været så heldig at skulle lave en opgave for Ældre Sagen omkring det at gøre en forskel og hjælpe andre. I den forbindelse besøgte jeg Bo som er så heldig at få besøg af Henry som hjælper ham med at få ryddet op.

Telefon: 23 68 19 68
Email: helene@baggerfoto.dk
Aarhus, Denmark
Stickelbergs Bureau
BaggerFoto on Facebook

Programmeret og hosted af nordicweb